logga-grön

Väsby Friidrotts lag visar imponerande lagarbete och sportsmannaanda på Lilla Hammarbyspelen 2023

Lilla Hammarby Spelen är ett årligt idrottsevenemang som samlar unga idrottare från olika delar av Stockholm med omnejd. I år deltog ett lag med sex unga idrottare från Väsby Friidrott i evenemanget, tävlade som ett lag och visade upp sina talanger i olika sporter och idrottsevenemang.

Little Hammarby Games är en unik plattform för unga idrottare att utveckla sina färdigheter och visa upp sina talanger. Evenemanget handlar inte bara om att vinna utan också om sportsmanship, lagarbete och fair play, som är viktiga värden som unga idrottare kan bära med sig hela livet.

Teamet från Väsby Friidrott som bestod av, Oliver Grenstad, Robin Grönskog, William Mo, Oskar Lehtonen, Sigrid Lehtonen och Jamie Cedergren, presterade imponerande och visade bra lagarbete och samordning under hela evenemanget. De representerade sin klubb med stolthet och visade stort sportsmannaskap och respekt för sina medtävlare.

Little Hammarby Games erbjuder ett brett utbud av sportevenemang, och teamet från Väsby Friidrott deltog i löparlopp, längdhopp och kula samt hinderbana. Förutom dessa grenar så erbjuder Hammarby spelen andra grenar för de lite äldre, samt lagsporter som fotboll och innebandy. Denna mängd evenemang ger unga idrottare möjlighet att utveckla sina färdigheter inom olika områden och hitta sina styrkor och svagheter.

Laget från Väsby Friidrott visade prov på bra lagarbete och arbetade tillsammans för att uppnå sin bästa prestation. De visade också upp sina individuella talanger i de olika evenemangen och visade sin snabbhet, smidighet och koordination. Vid frågan efter eventet om man tyckte att det var roligt, så var svaret övervägande JA!

Sammanfattningsvis kan man säga att Spelen i Lilla Hammarby en viktig händelse i den svenska idrottskalendern som ger unga idrottare en möjlighet att utveckla sina färdigheter och visa upp sina talanger. Laget från Väsby Friidrott representerade sin klubb och sitt samhälle med stolthet och visade prov på stort lagarbete och sportsmannaanda under hela evenemanget. Vi ser fram emot att se mer från dessa duktiga unga idrottare samt deras kompisar inom Väsby Friidrott i framtiden.