logga-grön

Klädbeställning på gång tills den 23 april

Äntligen är våren här och utesäsongen börjar! Nu är webshopen öppen så passa på att köpa klubbkläder till sommarens alla tävlingar.Shopen är öppen till och med den 23 april, med förväntad leverans i vecka 23-24. Det finns tyvärr ingen möjlighet att göra beställning när shopen stängt så lägg din beställning så snart du kan.

Förra gången vi gjorde en beställning från Trimtex blev portoavgifter en stor del av hela beställningen. Det önskades att grupperna kunde jobba tillsammans med att skicka in en beställning per grupp och då spara på portot. För att detta ska ske ber styrelsen att föräldrarna pratar ihop sig och hittar en Lagledare som hjälper till med detta.

Innan du börjar kan du titta på en informationsfilm om hur man loggar in i shopen och beställer, klicka på länken.
För att komma vidare till webshopen, klicka här: https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001374 Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du gör en beställning. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Vid ”Teamkod för inloggning” klicka bara på ”Logga in”

Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: Vasby23

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se Trimtex informationsfilm här.

När din beställning har gått igenom får du en orderbekräftelse inom kort.

Vi rekommenderar att du använder Chrome eller Firefox som webläsare för att webshopen ska fungera på bästa sätt. Andra webbläsare som t.ex. Explorer kan strula och göra så att det blir problem.

Om det ändå skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex Support på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Kalender

Agenda

Vår vision