logga-grön

FUNKTIONÄRSUPPDRAG den 2-3 september

Väsby IK Friidrott deltar på två funktionärsuppdrag i september. Vi bemannar en vattenstation vid Tjejmilen på Gärdet och hjälper till som tävlingsfunktionärer på Finnkampen den 2-3 september på Stockholm Stadion. Föreningen ska ställa upp med 30 vuxna till Tjejmilen den 2 september och vårt mål är att ha tio funktionärer på Finnkampen.

Varje aktiv ska delta på två funktionärsuppdrag under året. Det kan vara föräldrar, mor- eller farföräldrar eller andra vänner som hjälper till för att det finns åldersgräns till uppdragen. På Tjejmilen ska man vara vuxen och på Finnkampen kan båda vuxna och barn delta. Barn kan vara korgbärare till löpgrenar och träffa Sveriges och Finlands främsta friidrottare på nära håll.

Hur gör jag för att visa mitt intresse?

Tjejmilen: använd länken på dessa sidor under FUNKTIONÄRSUPPDRAG. Skriv vilken uppdrag det handlar om och hur många vuxna och barn kommer. Styrelsen kommer att kontakta er närmare den 2 september, men räkna att vara nere på Gärdet mellan kl 11-15.

Finnkampen: använd länken på dessa sidor under FUNKTIONÄRSUPPDRAG. Skriv vilken uppdrag det handlar om och hur många vuxna och barn kommer. Finnkampen körs på två olika dagar och det skulle vara bra att kunna delta på båda dagar. Till Finnkampen får man utrustning (t.ex. T-shirt, keps, kanske en jacka) som man sedan kan behålla. Några har redan anmält sig till att delta och vi kan samåka till Stadion. Se till att du anmäler dig också direkt till Stadionklubbarna med namn och klubbtillhörighet och väljer vilka uppdrag du kan bidrag med. Använd Stadionklubbarnas volontärslänk: https://forms.gle/XhVckvy6uj5yF1kS7